Als diëtiste werk ik aan je body positivity en leer ik je anders eten waardoor je ook anders leert leven met jezelf

'Anders leren eten' betekent veel meer dan de 3 woorden die je leest. Het betekent eigenlijk 'anders leren leven met jezelf'. En jezelf, dat ben jij helemaal zoals je er uiterlijk en innerlijk uitziet met al je gevoelens en gedachten.

Het gewichtsprobleem eerst in je hoofd oplossen

De meeste afslankmethodes doen je wel afslanken, maar geven zelden voldoende aandacht aan de gevoelens en gedachten over je lichaam. En dat is heel erg spijtig, want uit ervaring weet ik ondertussen dat een gewichtsprobleem eerst in je hoofd dient opgelost te worden om daarna pas een positief effect te hebben op je lichaam.

Werken aan body positivity

Body positivity zorgt voor een andere, positieve kijk op je eigen lichaam. Hier leren we niet alleen een gezond eetpatroon aan, maar ook een gezond denkpatroon dat zegt dat ' jij er mag zijn zoals je bent '.

Jijzelf weet als beste wat je niet mag eten, maar wat mag je dan wel eten?

Je gaat verbaasd zijn hoeveel je eigenlijk wel mag eten. Belangrijk hierbij is het aanleren welke hoeveelheden je kan eten en met welke frequenties je dient te eten. Om alles toe te passen krijg je van mij oneindig veelt tips en een stevige motivatie aanpak.

Samen aan jouw body positivity werken

Bedankt! Bericht verzonden.