top of page

Succesvol afvallen zonder diëten

Voel je je gefrustreerd door alle talloze diëten die maar voor tijdelijk resultaat zorgen? Heb je genoeg van het constante gevecht met de weegschaal? Of misschien worstel je met emotioneel eten en heb je vaak het gevoel de controle te verliezen? Dan is het dringend tijd voor een andere aanpak met blijvend resultaat.

Anders leren eten, hoe doe je dat?

Een dieet focust vaak uitsluitend op gezond eten, gewichtsverlies en calorieën. Daarmee kan je snel afvallen, maar op langere termijn herval je vaak terug in een jojo-effect.

Met mijn programma Anders Leren Eten leer je niet alleen gezonder eten, maar ik besteed ook veel aandacht aan een positief zelfbeeld en een andere kijk op voeding. Samen kijken we niet alleen naar dat cijfertje op de weegschaal, maar ook naar jouw relatie met voeding, je eetgewoontes, lichaam en zelfbeeld.

Als diëtiste vertel ik jou hier niet wat je niet mag eten, dat weet jij tenslotte ook al. Hier vertel ik wat je wel mag eten. Je zal verbaasd zijn hoeveel dat allemaal wel is!

Checking Weight_edited.jpg
man snijdt groenten op houten plank

Concreet leer je bij mij:
 

  • Welke hoeveelheden je kan eten

  • Met welke frequenties je best eet

  • Positief denken en jezelf waarderen als uniek persoon

  • Mindfull eating
     

Om dit toe te passen in je dagelijks leven krijg je van mij oneindig veel voedingstips, een stevige motivatieaanpak en een hele hoop gezonde en gemakkelijke recepten.

Haalbare resultaten voor iedereen

Het grootste verschil met een gewoon dieet? Dat is de blijvende verandering in jouw denken en doen. We focussen niet enkel op wat je eet, maar ook waarom en hoe je eet. Je leert bewuste keuzes te maken en stil te staan bij wat je eet.

Deze aanpak geeft een blijvend resultaat en is haalbaar voor iedereen. Je bereikt niet alleen je gewenste gewicht, je behoudt het ook.

Familie tijd

Voor wie

Eetstoornis

Of je nu wilt vermageren, bijkomen, meer mindfulness in je eetpatroon integreren, motivatie nodig hebt of simpelweg wilt werken aan een positief zelfbeeld, hier ben je aan het juiste adres.

Ook voor voedingstips bij Diabetes type 2, een cholesterolproblematiek of (chronische) vermoeidheid kan je bij mij terecht.

Zit je met een eetstoornis als anorexia, boulimie, binge eating, emo-eten of orthorexia? Ook bij eetstoornissen gebruik ik het Anders Leren Eten principe.

 

Meer weten? Neem hier dan zeker een kijkje.

bottom of page